Banner

Takst

Vi kan taksere skaden på din bil ved hjelp av vårt databaserte takseringsprogram. Vi kan presentere en detaljer oversikt over hvordan bilen bør repareres, og hva det vil koste.

 

Taksten kan du få på papir eller pr e-mail, og vi kan overføre den elektronisk til ditt forsikringsselskap ved forsikringsskader.

 

Ved taksering og reparasjon må bilen være renvasket. Vi har i den forbindelse et spesialtilbud på manuell utvendig vask av bilen for kun kr 160 inkl mva. Gi beskjed om du ønsker vask når du bestiller time for taksering og reparasjon.

 

Bestill time for takst her

 

Vask, besiktigelse og registrering av takst tar ca. en 1/2 time, og du kan gjerne sitte i vårt kundemottak og lese avisa og drikke kaffe mens vi takserer. Vi kan tilby tilgang til trådløst nettverk.

 

Vi kan taksere mandag - fredag, 07.00 - 15.30. Har du ikke mulighet til å komme i dette tidsrommet, kan vi eventuelt avtale et sted og tidspunkt som passer bedre for deg.

 

 

HAMAR KUNDER:

 

Karosseriforum er karosseriverksted for Bertel O. Steen på Hamar. Ta kontakt med dem eller oss, så ordner vi leiebil til deg på Hamar, og transporterer bilen din til og fra Gjøvik for en fagmessig reparasjon, i henhold til produsentens rettningslinjer. Ønsker du heller å komme til oss selv for å levere bilen til reparasjon, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å gjøre det.

 

Pga logistikken med transport fra Hamar tar vi takst og reparasjon samtidig på Hamarbilene, så det blir minst mulig brydderi for deg som kunde.

 

Side Image

Større og mindre utbedringer

Vi utfører store og små utbedringer av skader på alle bilmerker, og tar eventuelt garantiarbeid på karosseri og lakk på de bilmerkene våre eiere representerer.

Vi reparerer også mindre skader på andre bilmerker.
Top Image

Ruteskift og steinsprutskader

Vi utfører også ruteskift og reparasjon av steinsprutskader på frontruter. Har du kasko eller delkasko er en reparasjon av steinsprutskade på frontruten gratis for deg som kunde. Hvis ruten ikke lar seg reparere, og må skiftes, betaler du den egenandel du har avtalt med ditt forsikringsselskap.